Om KH Sport & Mentor

Vores fokus er på foreningsidræt

Idræt og foreningsliv har altid spillet en vigtig rolle for KH Sport & Mentor, og det ønsker vi at give videre til andre. Gennem foreningsidrætten skaber vi stærke relationer og styrker fællesskabet mellem mennesker og kulturer.

Vi tilbyder mentorordninger for borgere med meget forskellige behov. Vores mentorer er samfundsbevidste og besidder gode sociale og sproglige kompetencer. Vi har især fokus på, at vores mentorer er flersprogede, en kvalifikation der bryder en af de vigtigste barrierer i kommunikationen med flygtninge.

Vores vision

Vi vil være en central aktør i en vellykket integration af flygtninge i det danske samfund.

Vores mission

Vi tilbyder mentorforløb til flygtninge med fokus på idræt og foreningsliv for at styrke lokale fællesskaber, sætte fokus på social inklusion i samfundet, samt skabe de bedste vilkår for en vellykket integration.

Vores værdier

Forståelse: Vi tror på, at forståelse for personlige- og kulturelle forskelligheder er med til at give plads til alle mennesker i samfundet.

Tillid: Vi tror på, at grundlaget for et godt og inkluderende samfund er gensidig tillid og respekt mellem mennesker.

Engagement: Vi tror på, at engagementet hos et enkelt individ sagtens kan flytte grænserne for de mange.

Trivsel: Vi tror på, at et godt liv udspringer af en aktiv livsstil, både i form af sport og motion, og som del af et fællesskab .

Holdet bag

Rustam Khosravi

Medstifter med fokus på erhvervsvirksomheder

Rustam er uddannet Cand.merc i strategi og marketing fra Copenhagen Business School. Han har en bred vifte af erfaringer som konsulent fra den private og offentlige sektor. Han har blandt andet været marketing ansvarlig i idrætsforeninger og spillet fodbold på eliteplan i sine yngre dage.

Berhan Hissabu

Medstifter med fokus på mentorarbejde med udsatte børn og unge

Berhan er uddannet Cand.polit fra Københavns Universitet. Sidenhen har han arbejdet som Fuldmægtig i Københavns Kommune og tidligere som mentor og tolk for Dansk Flygtningehjælp, Røde Kors og diverse asylcentre. Han har ligeledes dyrket foreningsidræt på elite- og hyggeniveau.

);

Log in with your credentials

Forgot your details?